Investeste in viitorul companiei tale!

Stim ca procesele prin care isi desfasoara activitatea o firma sunt unice asa ca ne-am gandit sa venim in ajutorul tau cu solutii care sa eficientizeze procesele, sa incurajeze comunicarea intre departamentele si sa sorteze fluxul informational. Un sistem custom CRM trebuie sa fie o arma competitiva pe care sa o utilizati pentru a castiga impotriva competitiei pe piata dumneavoastra.

custom crm
Project management

Cand vine vorba despre proiecte importante, trebuie sa te poti baza pe echipa ta! Asigura-le un mod de lucru organizat.

Automatizari

Un CRM iti simplifica viata. CustomCRM face mai mult decat atat! Automatizeaza fiecare proces important pentru tine.

Relatii cu clientii

Prin intermediul CustomCRM te asiguri ca ai totul la indemana cand vine vorba de clientii tai.

Functionalitati personalizate

Asa cum ii spune si numele, CustomCRM are la baza un algoritm de selectie si conexiune a zonelor de maxima importanta pentru tine.

Solutii CRM inteligente pentru firma ta

Investeste acum in viitorul firmei tale achizitionand solutia CRM inteligenta si iti garantam relatii cu clientii si project management imbunatatite.

Un sistem custom CRM va permite sa utilizati o baza de date personalizata. Asta inseamna ca modelul de date este construit in asa fel incat sa se muleze pe nevoile companiei tale iar un model de date bun integreaza functiile de afaceri care va diferentiaza compania.

Stim ca fluxul de lucru este definit ca o succesiune de pasi conectati pe care il utilizati pentru a va face munca, indiferent de piata pe care activati, avand propriul CRM personalizat pentru a se potrivi cu fluxurile de lucru se economiseste timp si se eficientizeaza munca pe care trebuie sa o realizati dumneavoastra si echipa dumneavoastra.

Oferim un nivel de automatizare care se imbina armonios cu pasii din fluxurile dumneavoastra de lucru dar care sa va mentina flexibilitatea atunci cand procesele se schimba, afacerea dumneavoastra ramane agila. Economisiti timp acolo si nu ramaneti niciodata blocati actiune ce duce la scaderea efectiva a eficientei.

Ne place sa fim practici si sa ne facem viata mai usoara, de aceea navigatia, layout-urile si link-urile sunt usor de utilizat. Indiferent daca va organizati produsele si serviciile sau modul in care va segmentati clientii, custom CRM va ofera o experienta de navigare extraordinara.

Experienta ne-a dovedit ca performanta tine si de modalitatea demasurare a activitatilor.Solutiile noastre custom CRM ofera posibilitatea de personalizare a rapoartelor privind datele tranzactionale, tabloul de bord va arata forta de munca si modul in care aceasta este gestionata. Cand va masurati afacerea in modul in care va conduceti afacerea, puteti lua deciziile de care aveti nevoie pentru a creste si a-ti depasi competitia.

Din cand in cand, in afara de multumirile pe care ni le spun in privat, clientii nostri simt nevoia sa impartaseasca experienta lor si cu ceilalti.

Am inceput un proiect simplu de website cu echipa Happy Advertising, am observat ca au inteles destul de bine ce anume doream sa fac si au transpus foarte bine ideile pe care le aveam in site. Tocmai de aceea am pornit si un al 2-lea proiect de platforma online. O echipa tanara, cu viziune, raspund foarte bine provocarilor, capabilitate de intelegere a ideilor. Recomand!

Paul Dobrescu – DobExpert

vezi mai multe testimoniale
Switch The Language
    Cart