custom crm

Structureaza, administreaza, celebreaza!

Daca ai structura, poti fi organizat. Daca esti organizat, poti fi eficient. Daca esti eficient, poti avea succes. Iar in momentul in care ai succes, nu iti ramane decat sa celebrezi momentul tau de glorie. Business-ul tau are nevoie de CustomCRM pentru a-ti duce afacerea de la structura la succes intr-un mod simplu si inteligent. Apoi nu mai trebuie decat sa te relaxezi!

De ce Custom CRM?

Custom CRM iti ofera solutia de care ai nevoie pentru a automatiza proiectele din firma ta. Te va ajuta sa relationezi mai bine cu clientii, iar timpul proiectelor va fi scurtat.

Nevoile exacte!
Nu mai mult!
Nu mai putin!

Solutiile CRM preconfigurate sunt create pentru a targeta majoritatea companiilor. Acestea sunt ambalate cu tot felul de functii si caracteristici care pot sa nu fie relevante pentru compania ta.
Cu o solutie personalizata, veti obtine exact ceea ce va doriti fara nimic care sa va ingreuneze gestinarea software-ului.

Folosing o platforma custom, aveti posibilitatea de automatizare a multor departamente din afacerea dumneavoastra, de la vanzari la servicii pentru clienti pana la asistenta tehnica. Operatiunile zilnice pot functiona mult mai eficient atunci cand sistemul este integrat in mai multe departamente, performanta reala a platformei este capacitatea acesteia de a se extinde pe masura ce sunt recunoscute noi nevoi.

O mai buna integrare
cu operatiunile
afacerii dumneavoastra!

Evadati din
preturile
draconice!

Majoritatea solutiilor CRM se gasesc pe piata la pret per utilizator, acest model nu se potriveste realitatii unde majoritatea companiilor au nevoi variate de utilizare in diferite grupuri. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta acestui lucru, modelul nostru de tarifare este bazat pe utilizare in loc de per utilizator, oferindu-va un control suplimentar asupta numarului de angajati care trebuie inclus fara costuri suplimentare.

Un sistem custom CRM este un bun incredibil de valoros, care de obicei se afla in centrul multor proceduri pe tot parcursul unei organizatii. Toate departamentele sunt imputernicite sa creeze cu usurinta aplicatii bazate pe aceeasi baza de date. Exemplele includ un sistem de programari pentru receptie, o aplicatie de gestionare a evenimentelor pentru echipa de marketing, sau o baza de date a contractelor pentru management.

Aplicatii CRM
pentru diferite
departamente!

01
Comunica eficient

Spiritul de echipa este alimentat de o comunicare eficienta. Discuta cu echipa!

02
Noteaza cele mai bune idei

Renunta la agenda fizica sau la notite incropite. Noteaza totul in CRM-ul tau!

03
Automatizeaza-ti munca

Nu mai pierde timp pretios! Lasa CustomCRM sa automatizeze procesele de rutina.

04
Nu rata nimic!

Cand vine vorba de oferte, orice amanunt conteaza. Nu mai trece nimic cu vederea!

05
Ai totul la indemana

Cand vrei sa faci business, totul trebuie sa fie accesibil. CustomCRM iti pune toate cartile pe masa.

06
Alege doar ce conteaza

Nu degeaba l-am numit CustomCRM. Personalizeaza fiecare functie de care ai nevoie!

07
Organizare si structura

Cand esti organizat, poti fi eficient. CustomCRM iti ofera structura intregii tale afaceri!

08
Relaxeaza-te!

Nu uita sa te relaxezi. Acesta este avantajul suprem pe care ti-l ofera CustomCRM!

OFERIM SOLUTII CUSTOMRAPIDESIGURE PENTRU ORGANIZAREA COMPANIEI TALE

Switch The Language
    Cart