custom crm

Structureaza, administreaza, celebreaza!

Daca ai structura, poti fi organizat. Daca esti organizat, poti fi eficient. Daca esti eficient, poti avea succes. Iar in momentul in care ai succes, nu iti ramane decat sa celebrezi momentul tau de glorie. Business-ul tau are nevoie de CustomCRM pentru a-ti duce afacerea de la structura la succes intr-un mod simplu si inteligent. Apoi nu mai trebuie decat sa te relaxezi!

Functionalitatea solutiei CRM

Custom CRM este o solutie ERP creata special pentru o administrare cat mai buna a proiectelor, a clientilor si cerintelor pe care acestia le au. CRM-ul va automatiza munca dumneavoastra intr-un mod placut si foarte rapid. Incercati solutia CRM propusa de noi si cu siguranta nu veti regreta!

Project management si mesagerie interna

Custom CRM este creat special pentru o administrare ireprosabila a tuturor proiectelor, bazandu-se pe parametri creati de tine pentru fiecare proiect în parte. Astfel, task-urile, persoanele desemnate proiectului, deadline-urile si progresul vor fi toate într-un singur loc. De asemenea, spiritul de echipa va fi semnificativ imbunatatit în ceea ce priveste comunicarea si integrarea la nivel de proiect, datorita modulului inteligent de mesagerie interna al acestei platforme.

crm
crm

Baze de date si informatii relevante de business

Orice companie care se respecta are o baza de date în care stocheaza cele mai importante informatii cu care opereaza. De aceea, este vital ca aceste date sa poata fi accesate usor pentru o procesare inteligenta a lor în cadrul oricarei acyiuni pe care compania ta o întreprinde. Custom CRM este creat pentru a-ti structura inteligent business-ul, iar informatii vitale precum contactele clientilor si ale partenerilor de afaceri, arhivarea documentelor, precum si procesarea contractelor si a facturilor sunt informatii cheie pe care le poti accesa oricând in cadrul unei singure platforme.

Automatizari si personalizare

Pentru a fi eficient trebuie sa îti simplifici task-urile de rutina si sa le rezolvi organizat pe cele complexe. De aceea, Custom CRM îti ofera posibilitatea de a automatiza toate task-urile care, în general, îti consuma foarte mult timp, precum crearea de contracte, trimiterea de facturi si oferte sau planificare bugetara. Totul poate fi integrat într-o platforma pe care tu o poti personaliza pentru a automatiza si eficientiza. Este simplu sa folosesti Custom CRM, pentru ca îti ofera solutiile cele mai simple la problemele cele mai complexe!

crm
crm

Totul intr-un singur loc!

Stim ca esti priceput la multi-tasking. Stim ca iti place sa detii mereu controlul. Dar mai stim si ca iti place sa fi eficient. Eficienta este masurata in sistemul international în task-uri pe ora, iar daca vrei sa câstigi fiecare cursa, trebuie sa ai si vehiculul potrivit. Iar acest vehicul este Custom CRM.

Nu trebuie sa le faci pe toate ca sa fii eficient, ci sa le ai pe toate la dispozitie într-un singur loc. Exact asta face CRM! Preia fiecare operatiune cu clientii, partenerii si angajatii tai si o face automat, pentru ca tu sa nu mai faci fiecare lucru manual.

OFERIM SOLUTII CUSTOMRAPIDESIGURE PENTRU ORGANIZAREA COMPANIEI TALE

Switch The Language
    Cart